Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


McCartney gør det selv på ny Cd


11.09.05
Ny bog og Cd fra Ringo


04.07.05
The Beatles giver Led Zeppelin baghjul


08.05.05
Jackson: De vil stjæle mit Beatles-katalog


13.06.05
McCartney stadig rigeste musiker


09.04.05
McCartneys sange nu også for reklamer


10.03.05
Pauls nye barnebarn ikke en McCartney


04.03.05
McCartney forsvarer grøntsagerne


23.02.05
DVD fra McCartneys store Moskva-koncert


29.05.05
Strawberry Fields alligevel ikke Forever


22.01.05
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Ny bog og Cd fra Ringo
4. juli 2005


Ringo Starr har fornylig udsendt bogen Postcards From the Boys, fyldt med de mere end 100 postkort som John, Paul og George sendte til ham, mens de var væk. Ringo elskede nemlig postkort og bad sine medbeatler sende ham et når de fik muligheden. I blandt de historiske hilsner er fx Paul McCartneys fra The Beatles' opløsningstid; "Du er den bedste trommeslager i verden", skrev han til Ringo, der havde forladt bandet for en kort stund. Pengene fra salget af bogen går til velgørenhed.

Ringo Starrs nye bog, Postcards From the Boys
Ringos længe ventede Cd er også færdig. Titlen Choose Love dækker over 12 numre der primært handler om netop kærlighed. Stilen følger sporene fra Ringos All-Starr-Band musik og med i studiet var blandt andre pianisten Billy Preston som også spillede med The Beatles, under nogle af Let It Be-optagelserne tilbage sidste i tresserne.

Følg Ringo nærmere på hans hjemmeside www.ringostarr.com hvor han bl.a. lægger små videoklip ind jævnligt.


DIN MENING?

Mette
29/7-2005
kl: 21:20
Det er da godt hvis han kan få taget sig lidt sammen. Jeg synes ikke Ringo arbejder hårdt nok for pengene!

Nowhere Man
10/8-2005
kl: 22:34
Hvad mener du? Ringo Starr er da en fed musiker. Han kører den seje atittude og holder benene på jorden. Til gengæld vil jeg ikke give McCartney ret i at Ringo var den bedste trommeslager i verden (det mente han garanteret heller ikke)!

Poul benny Toft
7/12-2005
kl: 11:58
På tidspunktet omkring the Beatles opløsning har Paul næppe ment at Ringo var verdens bedste trommeslager da de jo ikke var verdens bedste venner. Angående trommeslager så var der ingen over og ingen ved siden af KEITH MOON

Helse
12/1-2006
kl: 20:34
Ringo Starr er stærkt undervurderet. Hans seneste 3 albums har været af meget høj kvalitet. Helt på højde med f.eks. McCartneys. Ved siden af har han kørt sine tourneer med sit All Starr Band. Ingen musiker i verden kan som Ringo samle det ene stjernehold efter det andet. Han har sin egen stil - både som trommeslager og som sanger. Og så er jeg overbevist om, at han er en rar og hyggelig fyr. Peace and Love to Ringo

Henrik
17/4-2007
kl: 18:10
Det er kedeligt, at I kan hænge jer i, hvem der er Verdens bedste trommeslager. Det er alle - eller ingen. Vurder kun Ringo ud fra om hans spil passede til Beatles' musik. Det gjorde den. Keith Moon eller Ginger Baker kunne ikke have gjort det godt her. Omvendt kunne Ringo nok heller ikke have været trommeslager i ex. The Who. Men han passede altså musikalsk perfekt til Beatles' musik.

Kristin
19/4-2007
kl: 14:57
Det kan godt være The Beatles' musik ville lyde bedre hvis de havde haft en vildere trommeslager, men nu var han jo en del af gruppen og påvirkede den derfor også.Når Beatles-musik i dag kan lyde lidt tyndt og slapt, er det nok pga. Ringos trommer.


Kommentar:
Dit navn:
Din e-mail: Brug samme oplysninger hver gang

Bemærk at Beatlesinfo intet ansvar tager for de indsendte kommentarer og at vi forbeholder os retten til at fjerne useriøse indlæg.


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om The Beatles osv.
Beatlesinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for hændelser opstået som følge af brugen af siden.
      Mere fra Beatlesinfo:
Det nye LOVE-album