Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


The Beatles sælger Apple-navnet


05.02.07
The Beatles på vej til iTunes?


18.01.07
McCartney i kamp for ophavsretten


07.12.06
Ny Beatles-Cd på vej


16.11.06
Beatles-sangene på vej tilbage til Lennon/McCartney


02.10.06
McCartney udgiver ny klassisk musik


02.08.06
Historisk 'Beatles-genforening'


11.07.06
Paul McCartney skal skilles


09.08.06
The Beatles taber retssag


08.05.06
Michael Jackson sælger ud af Beatles-sangene


16.04.06
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Paul McCartney skal skilles
17. maj 2006 (opd. 9. august)


Den seneste tids rygter om knas i ægteskabet mellem Paul McCartney og Heather Mills blev i dag bekræftet da det blev meddelt, at de to desværre ville gå egne veje.
En del af skylden lader Heather og Paul i en meddelelse i dag gå til "den konstante snagen i vore privatliv", altså en direkte henvisning til pressen.
Ifølge The Sun kan Heather regne med at modtage 200 mio. pund (ca. 2 mia. kr.) fra McCartneys formue på omtrent 800 mio. pund.
Nyheden om parrets adskillelse kom ikke som nogen stor overraskelse. Sågar McCartneys voksne børn fra hans ægteskab med afdøde Linda har angiveligt ment at Heather tog Paul for pengene.

Generelt er Heather blevet dårligt modtaget af Pauls fans, men på sit website afviser McCartney på det kraftigste "de ondsindede rygter" om at Heather blot var på guldjagt:
"Hun er et meget generøst menneske der bruger det meste af sin tid på at hjælpe dårligere stillede mennesker end hende selv," skriver McCartney og tilføjer at han er ked af, at "ufølsomme mennesker vælger at bruge et øjeblik som dette til at sprede disse ondsindede rygter".

Opdatering: 9. august 2006.
McCartney og Heathers skilsmisse er nu gået ind i en mere alvorlig fase. I den kommende retssag, hvor McCartney skal kæmpe for at bevare sin formue på omkring 1,5 mia. dollars, har de to hyret advokaterne fra Prinsesse Diana og Prins Charles' skilsmisse. Daily Mirror har desuden trykt billeder af en Heather ude foran McCartneys hus, som hun forsøgte at gå ind i uden held, da låsene var blevet skiftet, og politiet i stedet blev tilkaldt af sikkerhedsvagten.

McCartneys meddelelser
Siden offentliggørelsen af parrets skilsmisse har Paul McCartney lagt et par meddelelser ud på sit website, hvori han afviser pressens spekulationer om Heather og bruddet.
"På dette tidspunkt har I formentlig hørt den ulykkelige nyhed om at Heather og jeg går hver vores vej. Vi har udsendt en meddelelse der udtrykker vores bedrøvelse ved sagens gang, men jeg vil gerne lade folk kende til mine følelser omkring nogle af de historier der har optrådt i medierne de seneste dage.
Under denne meget svære og følelsesladede tid for både Heather og mig selv er jeg virkelig skuffet over at nogle mennesker i medierne skriver ting om Heather der simpelthen er helt forkerte. Det har været antydet at hun giftede sig med mig for pengene, og der er ikke et gram af sandhed i det. Hun er et meget generøst menneske der bruger det meste af sin tid på at hjælpe dårligere stillede mennesker end hende selv. Alt det arbejde hun udfører er ulønnet, så disse historier er latterlige og fuldstændigt grundløse. Jeg er meget ked af at se at nogle ufølsomme mennesker vælger at bruge et øjeblik som dette til at sprede disse ondsindede rygter.


Senere 17. maj 2006:
Jeg vil opfordre folk ikke til at tro de medierapporter der kommer ud. Næsten alt hvad jeg læser er 100 % forkert. Jeg opfordrer folk til ikke at læse dette og til at støtte Heather og mig i denne svære tid.

18. maj 2006:
Når jeg ser, at så mange ukorrekte historier i øjeblikket er blevet skrevet om Heather og mig, kan jeg kun bede folk om ikke at tro dem og om at forstå at det meste af det, der kommer ud, er opspind og fuldstændigt forkert. Tak for jeres støtte.

Heather og Paul blev viet i Skotland for fire år siden, og de har den treårige pige, Beatrice Milly, sammen.


DIN MENING?

Beatlesinfo.dk
17/5-2006
kl: 19:59
Hvad mener I? Er rygterne om at Heather valgte Paul for pengene rigtige? 2 mia. er trods alt mange penge.

Nowhere Man
22/5-2006
kl: 19:34
Det er meget svært at sige, men sagen er i princippet uden betydning. Det lader jo til at Paul har været glad for hende, og det er vel det vigtigste.

Macca-fan
28/5-2006
kl: 13:46
Det er sku synd for Paul. Han har uden tvivl savnet Linda i sit tidligere forhold. Hvem mon han vil dedikere sine kærlighedssange til nu.

Nowhere Man
16/6-2006
kl: 09:10
Ja, måske bliver der en pause i mandens (silly) love songs. Jeg håber for ham at han snart finder en ny, mindre prominent dame i sin egen aldersgruppe.

Mette
7/8-2006
kl: 00:24
Men det er da lige meget med alderen.. Hvis man elsker hinanden, så skal man da bare følge sit hjerte?!

Hans
28/8-2006
kl: 17:37
Penge betyder ikke noget hvis det handler om "Damen" Trods alt han ved hvad han gør.. Og han vil altid skrive og lave musik...

Fnug
1/10-2006
kl: 10:50
Det er Paul's liv, lad ham dog leve det som han vil, det rager ikke alle andre.

Simone Thrane
9/3-2007
kl: 12:34
Sikke dog en skam!

Rikke Rysgaard
9/3-2007
kl: 12:34
Ajj hvor synd :( Jeg elsker bare ham. Han er så GOD :D

Bjarne Andersen
18/6-2007
kl: 23:00
Jeg sidder lige og ser Paul McCartney her d. 18.06.2007 i tv, og vil bare sige at Paul bare er kanon. Heather Mills tog ham for pengenes skyld, men hvad ! Det er der jo mange der gør.

Manden der elsker Paul
20/11-2007
kl: 08:34
Jeg sys nogen gange Paul McCartney er for sej , Elsker hans musik , han er bare for lækker og jeg elsker ham så højt . . . I Love You Paul McCartney

Sophie
15/1-2008
kl: 16:31
Jeg synes som så mange andre at det er meget synd for Paul for han elskede hende meget højt ligesom John og Yoko gjorde. Men hun tog ham kun for pengenes skyld, og hvis Paul syntes det ikke er rimeligt det folk skrev, så burde alle andre også være ligeglade, for det var jo ham det gik ud over.

sofie
17/3-2008
kl: 22:42
Igen......idag var de iratte med hans eks kone og han SKAL give hende 230.....Milioner....hvor fair er det...bare fordi hun boede med McCartney og hun ikke kan klare sig...HELT ÆRLIGT...hun tuder...vi andre lever med et pare 1000 om dagen...FÅ DIIG ET JOB...og lad vær med at straffe Paul 17/3-08


Kommentar:
Dit navn:
Din e-mail: Brug samme oplysninger hver gang

Bemærk at Beatlesinfo intet ansvar tager for de indsendte kommentarer og at vi forbeholder os retten til at fjerne useriøse indlæg.


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om The Beatles osv.
Beatlesinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for hændelser opstået som følge af brugen af siden.