Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Beatles på vej til at gå online


13.04.06
Beatlers cigaretter bortcensureret på nyt Cd-sæt


29.03.06
Beatles-musik tilladt i ny kærlighedsfilm


23.02.06
Rygter: Nye Beatles-albums i 2006


14.03.06
Beatles trækker gamle EMI i retten


16.12.05
Verdens første støttekoncert nu på DVD


13.11.05
Ny Lennon-opsamling i handlen


31.10.05
Forsinket Lennon musical har nu premiere


19.09.05
All You Need Is Love solgt for 6 mio.


30.07.05
DVD-planer for Let It Be-dokumentaren


19.07.05
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

McCartney gør det selv på ny Cd
9. juli 2005, opd 11. september


Paul McCartney er nu klar med et nyt studiealbum, Chaos and Creation in the Back Yard. Albummet er McCartneys 20. studiealbum siden The Beatles' opløsning i 1970 og det står til udgivelse den 12. september.

Den 13 sange store udgivelse er produceret af Nigel Godrich, der også har arbejdet for Travis og Radiohead, og den er indspillet både i Los Angeles og London i løbet af de sidste to år.
Under indspilningerne forholdte Godrich sig kritisk til McCartneys arbejde, og afviste på den måde flere af hans forslag med beskeden om at det kunne eks-beatlen skam gøre bedre, - hvilket McCartney så gjorde.

Chaos and Creation in the Back Yard
Og det er måske også det der skal til, for når man kigger på McCartneys præstationer tegner der sig et billede af at manden har brug for konkurrence og kritik for at yde det bedste, som f.eks. i samarbejdet med John Lennon, men også senere partnere som Elvis Costello.

McCartney spiller de fleste af instrumenterne selv, ligesom det også er tilfældet på hans første soloalbum. Udover standardinstrumenter som trommer, guitar, klaver og selvfølgelig bas, er det fx blokfløjte og harmonium.

"Jeg ville ikke skynde mig på dette album," sagde Paul McCartney; "Jeg synes det var værd at vente. Musikken blev mere interessant med tiden og jeg er virkelig stolt over det vi gjorde."

Og lidt stolt kan McCartney da også være da albummet får flere positive anmeldelser. Kun fire dage efter albummets udgivelse tager den 63-årige eks-beatle på turné i USA sammen med sit faste band.

Track-liste
Fine Line
How Kind of You
Jenny Wren
At the Mercy
Friends to Go
English Tea
Too Much Rain
A Certain Softness
Riding to Vanity Fair
Follow Me
Promise to You Girl
This Never Happened Before
Anyway

Total spilletid: 46:54.

Relateret:
Video: McCartney fortæller om sit nye album
Beatlesinfo's anmeldelse af albummet
Bestil Chaos And Creation In The Backyard hos CDON.dk


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314