Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        Nyheder

Om Beatlesinfo.dk

Beatlesinfo.dk drives af Peter Rugbjerg, der til daglig er studerende og i øvrigt modtager højt værdsat hjælp fra andre musikinteresserede.

Kontakt til Beatlesinfo.dk
På Beatlesinfo værdsætter vi højt kontakten til vore brugere, og vi vil meget gerne høre fra jer, så vi på den måde hele tiden kan forbedre siden. Hvis du har forslag, ris/ros eller måske spørgsmål, er du derfor meget velkommen til at kontakte os ligesom du også er meget velkommen til at deltage med kommentarer og bemærkninger til vores Beatles-nyheder m.m.

Formålet med Beatlesinfo.dk
Formålet med Beatlesinfo.dk er at informere Danmark om et af historiens største rockbands The Beatles, samt om dets medlemmer John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr. Det sker ved at holde siden opdateret med nyheder og at sørge for at den hele tiden er spækket med andet info, heriblandt om udgivelserne og gruppens historie.
Beatlesinfos indtjeningsgrundlag er meget tyndt idet sidens eneste indtjening er den relativt sparsomme banner/annonce-forekomst.
Annoncerne er placeret således at de irriterer mindst muligt i forhold til at de også skal give et mindre afkast for at holde siden oven vande, der vil dog være kapital de næste par års tid. ;-)Lidt om historien bag Beatlesinfo
Det, der i dag er Beatlesinfo, dukkede første gang op på internettet i november 2000. På det tidspunkt kendte jeg intet til webprogramering, men benyttede den nu lukkede Subnet-tjeneste hvor sitet havde navnet Beatles1 med adressen beatles1.subnet.dk. I løbet af det flg. år tog siden form både grafisk og tekst-mæssigt, og sidst i 2001 bevægede siden sig væk fra Subnet, og jeg begyndte med lidt selvlært html. Relativt populær var siden faktisk allerede takket være en god placering på den dengang uomgængelige danske søgetjeneste Jubii, men det var først i januar 2003 at jeg tog skridtet videre og postede lidt kroner i et .dk-domænenavn (hvorved Beatlesinfo-navnet opstod) og et lille webhotel.
I 2004 blev teknikken bag siden kraftigt forbedret ved introduktionen af en MySQL-database og PHP-programmering, men også den efterhånden udvidede tekst-mængde fik i denne periode en større sproglig opgradering, ligesom nyheds-delen blev opprioriteret. Siden har websitet haft en god fast placering hos Google og en god skare af besøgende, bestående af både nye besøgende og tilbagevendende (udgør ca. 30 pct. af besøgene).

Ophavsret
Ophavsretten til teksten på Beatlesinfo.dk forbeholdes.
Ønsker du at bruge noget af indholdet på Beatlesinfo, så benyt venligst vores kontakt-formular og forhør dig. Du må ikke benytte vores indhold i dine publikationer (bøger, websider, brochures etc) uden tilladelse, men skriv, så finder vi ud af noget. Se også undtagelsen nedenunder:

Underviser?
Beatlesinfo.dk tillader aftryk af vores tekst i gratis, trykte undervisningsmaterialer, så længe vi tydeligt anføres som kilde og rettighedshaver.

Retskrivning
Beatlesinfos vigtigste formål er at informere om The Beatles, og dermed afvises det ikke at sidens tekster til en vis grænse 'afviger' fra korrekt dansk retskrivning.

Beatlesinfo er fuldt designet til Google Chrome-browseren. Mozilla Firefox, Safari og Internet Explorer virker tilsyneladende også.

Tak til:
Anne Lindahl - assistance med korrektur-læsning
Kristian Lind - endeløs kilde i info om Paul McCartney
samt alle andre der har hjulpet... (I ved hvem I er ;-) )

Annoncører
Ønsker du at få vist dit reklamemateriale på Beatles, eller har du som privatperson brug for en salgsannonce for Beatles-ting (LP'er, CD'er, plakater m.m.) så ret en henvendelse gennem kontakt-formularen.
Vore priser er yderst rimelige set i forhold til den gode adgang til målgruppen.

Ansvarsfraskrivelse
Beatlesinfo fraskriver sig ethvert ansvar for tab, gener eller skader der måtte være konsekvensen af brugen af Beatlesinfo.dk.
Siden er konstrueret i bedste hensigt og holdes også gratis for sine brugere. Det taget i betragtning, kan vi ikke garantere denne sides oplysningers korrekthed, men vi tilstræber det naturligvis.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger
Ved besøg på Beatlesinfo.dk kan der lagres cookies på din computer. Cookies er små tekstfiler som indeholder information om dit besøg på siden og kun kan læses af dig og siden selv. Udover Beatlesinfo.dk er dette annonceringsvirksomhederne Google og Tradedoubler. Ved indtastning af oplysninger i formularer på beatlesinfo.dk kan oplysningerne lagres. Med undtagelse af oplysninger om din e-mail- og IP-adresse kan disse oplysninger vises offentligt på beatlesinfo.dk.
Af en tredjepartsannonceringsvirksomhed vi benytter (Google) er vi blevet bedt om at orientere om at de benytter såkaldt interessebaseret annoncering. I forbindelse med interessebaseret annoncering, kan Google bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Til sidst skal det for god ordens skyld understreges at dette ikke er nogen officiel side om The Beatles. Kontakt evt. EMI Music der er The Beatles' pladeselskab.
God læselyst.