Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:

Overraskende McCartney-Rihanna-Kanye West samarbejde


25.01.15
Nye McCartney-sange, nyt album NEW


14.10.13
McCartney går tilbage før rock n' roll'en på nyt jazzet album


01.02.12
Danmarks foretrukne Beatles-albums ifølge iTunes


17.11.10
The Beatles endelig på iTunes!


16.11.10
Ny digital remaster af Lennons solo-albums


06.07.10
Y Not - Nyt album fra Ringo Starr


15.01.10
New York koncert-Cd/Dvd fra McCartney


09.11.09
Paul McCartney på Europa-tour


22.10.09
McCartney afviser planer om farvel-tour


02.08.09
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Videospil: Spil og syng som The Beatles
14. maj 2009, opd. 3. juni


The Beatles: Rock Band.
The Beatles: Rock Band.
09.09.09 bliver en af de største Beatles-dage længe. Her udkommer en længe ventet Beatles-version af videospillet Rock Band sammen med de remasterede originale Beatles-albums.
I spillet får op til fire deltagere mulighed for at lege verdens største rock-band ved at spille på de medfølgende 'instrumenter' der sluttes til ligesom mikrofon.
Det officielle The Beatles har været dybt involveret i idéudviklingen af spillet, der får kopier af beatlernes rigtige instrumenter - således er udformningen af Paul McCartneys ikoniske violin-Hofnerbas for nylig udsendt, og en kopi af Ringos Ludwig-trommesæt ventes.

I spillet vil der være 45 endnu ikke offentliggjorte Beatles-sange, og ifølge Paul McCartney vil spillet: "indeholde forskellige perioder fra bandet - du får de tidlige dage, Liverpool, så det psykedeliske og videre derfra". Udover ham og Ringo Starr har Yoko Ono og Olivia Harrison siddet med i den kreative proces.

Rock Band-spillet findes allerede i andre udgaver, men Beatles-versionen kommer til at blive en del anderledes og ikke blot opbygget efter samme skabelon. Det vil blive muligt at gennemleve sin Beatles-karriere kronologisk og med ekstra mikrofoner at synge tre-stemmige harmonier a la George, Paul og John.

Det forlyder at The Beatles: Rock Band vil komme i kompatible udgaver til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii.

Pris og trackliste?
Denne side vil blive opdateret med trackliste, pris-informationer og mere. Flg. sange skal indtil videre være bekræftet:
Back in the U.S.S.R.
Day Tripper
Get Back
Here Comes the Sun
I Am the Walrus
I Feel Fine
I Saw Her Standing There
I Want to Hold Your Hand
Octopus's Garden
Taxman

Derudover forlyder det at flere albums vil kunne downloades efterfølgende med Abbey Road som det første tilgængelige, umiddelbart efter premieren.

Trailer
Spiludviklerne har udsendt denne trailer-video der viser et uddrag af spillet og de mulige sange:
Den opmærksomme seer vil bemærke at de historiske facts er forskønnet lidt, eftersom f.eks. Ringo Starr slet ikke spillede trommer i originalindspilningen af Back In the U.S.S.R. - det gjorde Paul.


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314