Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:

Overraskende McCartney-Rihanna-Kanye West samarbejde


25.01.15
Nye McCartney-sange, nyt album NEW


14.10.13
McCartney går tilbage før rock n' roll'en på nyt jazzet album


01.02.12
Danmarks foretrukne Beatles-albums ifølge iTunes


17.11.10
The Beatles endelig på iTunes!


16.11.10
Ny digital remaster af Lennons solo-albums


06.07.10
Y Not - Nyt album fra Ringo Starr


15.01.10
New York koncert-Cd/Dvd fra McCartney


09.11.09
Paul McCartney på Europa-tour


22.10.09
McCartney afviser planer om farvel-tour


02.08.09
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

McCartney afviser planer om farvel-tour
2. august 2009, opd. 5. august 2009


Paul McCartney afviser pure de rygter flere medier har bragt om en planlagt pensionering. "Så længe nogen vil komme og høre mig, vil jeg formentlig gøre det." fortæller han i et interview til Boston Herald. Rygtet som Beatlesinfo.dk også viderebragte forleden lød, at Paul McCartney skulle være ved at planlægge en kæmpe farvel-turne bestående af koncerter på en række 'usædvanlige' steder ifølge britiske aviser bl.a. tabloiden The Sun.

En kilde har fortalt bladet at McCartney ønsker at "...gå ud med et bang. Han har spillet på utallige stadioner i løbet af sin 50-årige karriere og er nu på jagt efter de mest usædvanlige steder han kan finde." Ifølge bl.a. tourdates.co.uk inkluderede det bl.a. Tianamen-pladsen i Kina (Den himmelske freds plads) og den historiske grænsepost Checkpoint Charlie i Berlin. Turnéen kom ifølge kilden ganske givet til at vare over et år. Og derefter skulle McCartney eftersigende kun være interesseret i enkeltstående velgørenhedsoptrædener.

En egentlig pensionering er der næppe tale om for Paul McCartney der hele sit liv har været energirig og fuld af projekter. Og The Suns nyhed kommer da også lidt i modstrid til et nyligt interview med Washington Post hvor Paul fortalte at tanken da havde passeret ham, men også at han "...bestemt ikke kunne give op sådan der. Jeg synes for godt om det."

Store dele af sin solo-karriere har McCartney også holdt pause med koncerterne, så selvom det biologiske ur også tikker, er den kommende koncert-række måske ikke den sidste scene-optræden vi ser fra McCartney.

Og skal man tro McCartney selv, er et farvel altså heller ikke tilfældet.


DIN MENING?