Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Videospil: Spil og syng som The Beatles


14.05.09
Alle The Beatles' albums udkommer remastered


08.05.09
Michael Jackson testamenterer Beatles-sangene til Paul


05.01.09
McCartney finder hemmelig Beatles-sang frem


16.11.08
Militante muslimer truer med at dræbe Paul McCartney


24.09.08
Across the Universe får jævn dansk modtagelse


26.06.08
Beatles-ven tager hemmeligheder med i graven


29.03.08
Michael Jackson sletter McCartney på sang


30.12.07
Ny Cd fra Ringo Starr: Liverpool 8


22.12.07
McCartney: The Beatles' sange til download


15.11.07
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Militante muslimer truer med at dræbe Paul McCartney
14. september 2008


Siden Paul McCartney planlagde at give koncert i Tel Aviv, Israel, hvor han og The Beatles tidligere har været persona non grata, er han blevet udsat for kraftige protester og ifølge den britiske avis Sunday Express nu også af deciderede dødstrusler.

Truslerne kommer fra personer i det muslimske/pro-palæstinensiske miljø anført at den militante aktivist Sheik Omar Bakri der ifølge Sunday Express siger at Paul McCartney gør sig selv til alle muslimers fjende hvis han deltager i fejringen af Israels 60-årsfødselsdag.

Det forlyder at selvom Paul McCartney er chokeret over truslerne, så vil han ikke lade sig kue. "Jeg blev mødt af forskellige grupper og politiske organer der bad mig om ikke at komme. Jeg afviste. Jeg gør som jeg synes, og jeg har mange venner der støtter Israel" sagde McCartney tidligere i et interview med den israelske tabloid Yedioth Ahronoth.

Fra Bakri lyder det imidlertid: "Hvis han har sit liv kært, skal Mr. McCartney ikke komme til Israel. (...) Han vil ikke være sikker her. 'The sacrifice operatives' vil vente på ham." "..i stedet for at støtte det palæstinensiske folk i dets lidelser, fejrer McCartney besætternes grusomheder". lyder det altså fra Bakri der i 2005 stod til at blive udvist fra Storbritannien og derfor forlod landet.

Paul McCartneys koncert skal foregå i Tel Avivs Park Hayarkon d. 25. september.

Opdatering: 24. september 2008
Paul McCartney og følge ankom tirsdag aften til Israel og er blevet installeret på det prominente Dan Hotel i Tel Aviv hvor andre stjerner som Michael Jackson, Madonna og Bill Clinton har boet. Hotellets manager fortæller at der er gjort ekstra sikkerhedsforanstaltninger udover McCartneys egne sikkerhedsfolk og et privat vagtværn.

Én dag før koncerten er der stadig billetter til salg.

Se også:
Nyhedsindslag fra CNN med klip fra koncerten
Se også:
Paul McCartney vild efter at spille i Israel (2008)


DIN MENING?

Klara
23/9-2008
kl: 14:33
Jeg ville ønske at han ikke gør det ! Hvis jeg var ham, ville jeg ikke løbe en sådan risiko, tænk hvis der var nogen der skød ham?? Jeg ville græde i ÅR! Xx...

Kristin
23/9-2008
kl: 23:00
Nej, det ville være skrækkeligt! Omvendt synes jeg det er rigtig godt at McCartney ikke lader sig styre af andres trusler. Kan de ikke forstå at holde musik adskilt fra deres krise.

Andreasb42
11/6-2009
kl: 21:47
Hvor er det åndsvagt at macca ikk kan give en koncert uden at militante muslimer skal true ham på livet. Jeg synes at det er forfærdeligt. For guds skyld macca: tag ikke derned!!


Kommentar:
Dit navn:
Din e-mail: Brug samme oplysninger hver gang

Bemærk at Beatlesinfo intet ansvar tager for de indsendte kommentarer og at vi forbeholder os retten til at fjerne useriøse indlæg.


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om The Beatles osv.
Beatlesinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for hændelser opstået som følge af brugen af siden.
      Mere fra Beatlesinfo:
Ny dansk biografi om Paul McCartney