Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


The Beatles koncert i Las Vegas


08.01.05
Negle-tip fra McCartney


20.12.04
The Beatles' amerikanske album nu på CD


20.11.04
Band Aid: McCartney kollapsede i studiet


17.11.04
Ny bog afdækker McCartneys koncertliv


28.10.04
McCartney slår Lennon i amerikansk radio


14.10.04
McCartney beder Schwarzenegger om hjælp


28.09.04
Lennons morder bliver IKKE løsladt


06.10.04
Lennon fredssko fra Converse


30.08.04
McCartney tilretter Let It Be for DVD


10.08.04
     De korte nyheder

Lennon fredssko fra Converse
30. august 2004


Converse har netop lanceret en John Lennon fredssko.
Udspillet er en del af en ny kollektion for at sprede budskabet om verdensfred, og skoen vil kun blive produceret i en begrænset mængde, og solgt til en pris a 60 dollars (ca. 350 kr).
På skoens side er et selvportræt af Lennon, og på skoens 'snøvs' er teksten "Imagine
all the People Living Life in Peace" sat. John Lennons enke, Yoko Ono, der kan være lidt spøjs til tider, har indgået aftalen med Nike, som Converse hører ind under, og dermed kan John Lennons ord og tegning, bruges på skoen, dog vil en ikke-oplyst procentsats fra salget hvert år gå til såkaldte non-profit organisationer der arbejder for verdensfreden. Converse har lovet at udsende et nyt design hvert år, indtil målet om verdensfred er nået.
Det var ikke muligt at høre om skoen når danske butikker. Men vi holder siden opdateret, hvis All-Star-skoen også når hertil lands.

Den idybdegående fan husker måske at Nike og Yoko Ono tidligere har været i stridigheder, da Nike brugte Lennons Revolution i TV-reklamer..

Relaterede links:
Official Converse Shop
Læs mere om John Lennon


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314