Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


McCartney gør det selv på ny Cd


11.09.05
Ny bog og Cd fra Ringo


04.07.05
The Beatles giver Led Zeppelin baghjul


08.05.05
Jackson: De vil stjæle mit Beatles-katalog


13.06.05
McCartney stadig rigeste musiker


09.04.05
McCartneys sange nu også for reklamer


10.03.05
Pauls nye barnebarn ikke en McCartney


04.03.05
McCartney forsvarer grøntsagerne


23.02.05
DVD fra McCartneys store Moskva-koncert


29.05.05
Strawberry Fields alligevel ikke Forever


22.01.05
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

McCartney stadig rigeste musiker
9. april 2005


The Beatles tjente ikke specielt godt på deres enorme pladesalg i tresserne, men til gengæld har beatlerne absolut formået at 'malke koen' efter deres gruppes opløsning.

Specielt Paul McCartney har tjent godt gennem årene og er ifølge Sunday Times netop kommet ud af 2004 med en indtjening på 40 mio. britiske pund (430 mio. kr.), hvilket øger hans formue til 800 mio. pund og cementerer McCartneys placering som Storbritanniens rigeste musiker, hvis man kun kigger på de egentlige musikere i branchen (ellers ville McCartney være blevet overgået Britney Spears-produceren Clive Calder).

Også Ringo Starr ligger i top 20, ligesom George Harrisons søn og arving Dhani Harrison længere nede på listen er blandt de yngste musikmillionærer.

I det hele taget er listen præget af de ældre musikere, hvor Rollings Stones' besætningen også ligger godt til. Veteranernes mange koncerter er nemlig en ren guldkiste. For nylig tjente Sir Paul for eksempel hvad der svarer til godt 20 mio. kr. ved at spille 12 minutter i Half Time-showet ved finalen i Super Bowl-turneringen i USA.

Andre musikere i den absolutte økonomiske top er den britiske komponist Andrew Lloyd-Webber, hvis formue angiveligt steg med 75 pct. til 700 mio. pund sidste år, lige som familien Madonna med 235 mio. pund også ligger godt til.


DIN MENING?
Del din mening med andre Beatles-interesserede.

Kommentar:
Dit navn:
Din e-mail: Brug samme oplysninger hver gang

Bemærk at Beatlesinfo intet ansvar tager for de indsendte kommentarer og at vi forbeholder os retten til at fjerne useriøse indlæg.


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om The Beatles osv.
Beatlesinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for hændelser opstået som følge af brugen af siden.
      Mere fra Beatlesinfo:
Sangskriverduoen Lennon/McCartney