Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Videospil: Spil og syng som The Beatles


14.05.09
Alle The Beatles' albums udkommer remastered


08.05.09
Michael Jackson testamenterer Beatles-sangene til Paul


05.01.09
McCartney finder hemmelig Beatles-sang frem


16.11.08
Militante muslimer truer med at dræbe Paul McCartney


24.09.08
Across the Universe får jævn dansk modtagelse


26.06.08
Beatles-ven tager hemmeligheder med i graven


29.03.08
Michael Jackson sletter McCartney på sang


30.12.07
Ny Cd fra Ringo Starr: Liverpool 8


22.12.07
McCartney: The Beatles' sange til download


15.11.07
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

McCartney finder hemmelig Beatles-sang frem
16. november 2008


På højden af The Beatles' kreativitet i 1967 blev et enkelt nummer holdt skjult for offentligheden og kun spillet én eneste gang. Blandt Beatles-fans har det 14 minutter lange nummer nærmest opnået mytisk status, og det er derfor til stor glæde, at Paul McCartney i et kommende interview med BBC Radio afslører at master-båndet stadig eksisterer og at "...tiden er kommet for at det skal få sit øjeblik".

Carnival of Light, som er titlen, blev til i Londons Abbey Road Studios under improvisation og skulle eftersigende være meget langt fra de melodiske pop-ballader som Paul McCartney ellers er kendt for. "Jeg kan lide det fordi det er The Beatles frit, off piste." forklarer han selv.

Holdt skjult
McCartney var bedt lave musikken til en elektronisk musikfestival på Roundhouse Theatre af en ven, og siden den ene afspilning var det først i 1996 at Carnival of Light var tæt på at blive sluppet fri, nemlig under Anthology-projektet, men de andre eks-beatler og producer George Martin nedlagde veto overfor McCartney.

Udover selve værdien i en ny Beatles-udgivelse for McCartney, kan det også forventes at det noget eksperimentielle Beatles-nummer vil hjælpe med at bevise at The Beatles, og især McCartney, dengang var mere avantgarde end man i dag tror.

Netop Paul McCartney har formentlig følt det tiltrængt da han altid har kæmpet med et lidt falsk image som den konventionelle, mens Lennon var den eksperimenterende.
Måske kan Carnival of Light rokke ved det billede.


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314