Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Videospil: Spil og syng som The Beatles


14.05.09
Alle The Beatles' albums udkommer remastered


08.05.09
Michael Jackson testamenterer Beatles-sangene til Paul


05.01.09
McCartney finder hemmelig Beatles-sang frem


16.11.08
Militante muslimer truer med at dræbe Paul McCartney


24.09.08
Across the Universe får jævn dansk modtagelse


26.06.08
Beatles-ven tager hemmeligheder med i graven


29.03.08
Michael Jackson sletter McCartney på sang


30.12.07
Ny Cd fra Ringo Starr: Liverpool 8


22.12.07
McCartney: The Beatles' sange til download


15.11.07
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Michael Jackson testamenterer Beatles-sangene til Paul
5. januar 2009


Opdatering: 5. juli 2009.
Flere medier oplyser at et gyldigt Michael Jackson testamente fra 2002 er blevet fundet. Jacksons ejerandel af Beatles-rettighederne går således ikke til McCartney som tidligere hævdet af et AOL-site. Reuters rapporterer at værdifastsættelsen af Jacksons sang-rettigheder vil tage noget tid, og at der angiveligt er en klausul, så medejeren af rettighederne (Sony) selv kan byde hvis der findes en køber.

7. juli. Besked fra Paul McCartney: McCartney skriver i en meddelelse på sin webside at han personligt aldrig et sekund troede på historien. Han tager derfor afstand fra nye historier, der er kommet efter Jacksons død, om at han skulle være knust over at rettighederne ikke blev efterladt til ham.

Michael Jackson
Michael Jackson på toppen, 1984.
Fra Michael Jackson, der angiveligt lider af en genetisk betinget lungesygdom, er der kommet en overraskende forsonende nyhed til Paul McCartney som han ikke har snakket med siden de to musikstjerner og samarbejdspartnere i 1985 brød med hinanden.

Michael Jackson udbød McCartney og Yoko Ono i en auktion over Lennon/McCartney-sangene, og således har McCartney lige siden bittert måtte betale for at spille sine egne sange.

Michael Jackson har ifølge en tæt kilde nu ønsket at rode bod på tingene. Derfor har han skrevet et nyt testamente hvor Jacksons andel af Beatles-kataloget tilfalder 66-årige Macca hvis den 50-årige og tidligere poppens konge skulle dø først.

Kilden fortæller: "Michael er bekymret over sit helbred, så han besluttede at det var tid til at kigge på sine finanser. Det meste af hans ejendom er blevet delt op mellem hans tre børn. Men Michael fortalte sine advokater at han var ked af at han ikke længere taler med Sir Paul og sagde han ville rode bod på tingene."

Ifølge tidligere historier sidder Michael Jackson i dag i kørestol og er meget skrøbelig ovenpå lungeproblemer, hvor nogle kilder ligefrem har talt om at han er afhængig af at få en lungetransplantation, som han dog ikke skulle være i helbredsmæssig tilstand til. I december har Jacksons folk dog afvist historierne som "pure opspind".
Hvad der helt præcist er sandt, håber vi på Beatlesinfo at kunne skrive, når mere nyt kommer.

Annonce:
Billige hoteller i London med Hotels.com, klik her

Søg blandt billige flyrejser med Travelstart


DIN MENING?